Çöp Kovaları

Toplam 442 ürün görüntüleniyor.

Plastik Çöp Kovası

Evlerin, Hastanelerin, Otellerin, İş Yerlerin Çöpü Hiç Bitmez. Bu Çöpleri Saklayabileceğimiz ve Düzgün Bir Şekilde Boşaltmak İçin Çöp Kovaları Büyük Rol Oynar. Hijyen, Dezenfekte ve Sağlığımız İçin Çöp Kovaları Hayatımızda Önemli Rol Oynar. Polikarbonat Malzemeden Yapıldığı için Dayanıklıdır. Çöp Kovası Ürünlerine ve Çeşitlerini Hemen Satın Alabilirsiniz.

Metal Çöp Kovası

Paslanmaz Çöp Kovaları Olarakda Adlandırılabilir. Metal Çöp Kovalarının Çeşitleri Mevcuttur ve Kırılmazdır. Paslanma Özellikleri Yoktur. 304 Malzeme Kalitesinden Üretilmiştir. Pedallı Çöp Kovaları, Çatı Kapak Çöp Kovası, Çemberli Çöp Kovası, Olarak Çeşitleri Mevcuttur. Ekonomiktir. Ev, Hastane, Ofis Gibi Yerlerde Rahatlıkla Uzun Ömürlü Kullanılabilir. Pedallı Çöp Kovalarının Pedalları Özel Olarak Tasarlanmıştır. Krom Çöp Kovaları 430 Paslanmaz Çelikten İmal Edilmiştir. Ve Tüm Standartlara Uygundur. Çöp Kovası Mutfak Çeşitlerimizi İnceleyebilir ve Hemen Satın Alabilirsiniz. Çöp Kovası Setleri ve Çöp Kovası Banyo Setlerini Hemen Göz Atabilirsiniz. En Yaygın Kullanılan Çöp Kovaları Pedallı Çöp Kovalarıdır. Çöp Kovaları Çöp Sepetleri, Çöp Tenekeleri, Çöp Kutusu, Olarakta Bilinir.                  

Çöp Kovası Markaları ve Çeşitleri ve Kullanımı

Çöp Kovası Markaları Olarak En Bilinen Marka Palex Markasıdır. Palex Sektöründe Lider Markalardan Birisidir. Palex Çöp Kovaları Çeşitleri Sallanan Kapak, Çatı Kapaklı, Krom Çemberli, Pratik Kapaklı, Masa Altı Çöp Kovası Çeşitleri Mevcuttur. Çöp Kovalarındaki Kirlilik Herkesin Gözünü Korkutur. Aslında Korkulacak Bir Durum Yoktur. Çöp Kovaları Çöp Poşetleri ile Kullanıldığı Zaman Etrafta Kötü Koku Bırakmaz ve Hijyenlik Yaratır. Çöp Kovalarındaki Çöp Poşetleri Genellikle Her gün Çöp Kovasından Çıkarılıp Atılmalıdır. Biriken Atıklar Belli Bir Süre Sonra Ortamda Kötü Koku Yaratacağı İçin Sizi Fena Edebilir. Çöp Kovalarında Çöp Poşetleri Kullanıldığı Taktirde Ekstra Bir Temizlik Gerektirmez. Sadece Çöp Kovasından Çöp Poşetinizi Çıkartıp Yerine Yenisini Takabilirsiniz. Çöp Kovalarını Senede 1 Kez Değiştiemenizi Tavsiye Ederiz. Çöp Kovası Fiyatları Çok Yüksek Değildir. Çöp Kovalarınızı İstediğiniz Gibi Süsleyebilirsiniz. Palex, Efor Metal, Arı Metal, Bora Plastik, ve Diğer Markaların Ürünlerine Göz Atabilir, Hemen Satın Alabilirsiniz.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.